Ook voor buitenschilderwerkzaamheden bent u bij mij op het juiste adres

Voorbereiding
Buitenschilderwerk behoort heel precies te worden uitgevoerd. Een laagje verf ergens over smeren kan iedereen. Het gaat juist om de details, de voorbereiding, en wat minder om de laag verf die er overheen gaat, hoewel dat natuurlijk ook belangrijk is. Het houtwerk, de kozijnen, de houtverbindingen en ook de glaskit, worden gecontroleerd op scheuren en gaten. Waar nodig wordt kit weggesneden en vervangen. Waar nodig worden slechte houtverbindingen open gefreesd en weer gevuld met een speciale plamuur. Hetzelfde geldt voor haarscheuren, kortom alle gaten en kieren, hoe klein ook, waar vocht door naar binnen kan. Pas als dit alles is hetsteld is het tijd voor de afwerking met een mooie en duurzame hoogglansverf.

Houtrotreparatie voorbereiding Amersfoort

Afwerking
Bij de afwerking gebruik ik natuurlijk de beste kwaliteitsprodukten, zoals verf van Sikkens en Veveo. Hoewel men zegt dat er geen slechte verf meer wordt gemaakt, heb ik wel ervaren dat er wel degelijk verschil is, met name in het glansbehoud op langere termijn. Bij mij kunt u door jaren lange ervaring rekenen op een prachtig en duurzaam eind resultaat.


Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een geheel vrijblijvende offerte. Ik of een van mijn collega's komen graag bij u langs om samen uw huis te bekijken en te overleggen.