Binnenschilderwerk
Schilderbedrijf de Binnenschilder Amersfoort verzorgd als uw binnen schilderwerk.
Muren kunnen op veel manieren worden afgewerkt. Latex, structuurverf en behangen zijn de meest gebruikte opties.

Latexen
Afhankelijk van de situatie en in overleg met de klant wordt een bepaald type latex gebruikt; bijvoorbeeld een zijdeglanslatex die schrobvast is zeer goed afwasbaar, in situaties waar de muren wat meer te leiden hebben zoals bijvoorbeeld scholen. In de meeste andere situaties is een wat voordeligere standaard muurverf ook geschikt.

Nieuw gestucte muur Nieuw gelatexte muur

Stucwerk
Stucwerk kan worden geleverd in 3 kwaliteiten, behangklaar, sausklaar en spuitklaar. Bij behangklaar stucwerk zie je hier en daar nog een gaatje of streepje. Dat maakt niet uit, want er komt toch behang overheen. Belangrijk is wel dat de stuclaag haaks is en niet golft. Bij sausklaar stucwerk is de kwaliteit heel goed, zodat er zo met latex overheen kan worden gegaan.
Spuitklaat stucwerk is nagenoeg perfect. Indien nodig loopt de stucadoor de wanden na de voorstrijk nog een keertje na.


Houtwerk
Binnenschilderwerk is de specialisatie van de Schildersbedrijf Binnenschilder Amersfoort. Denk dan voornamelijk aan het aflakken van o.a. houtwerk zoals deuren, kozijnen en kasten. Houtwerk, kunststof, metaal, alles wordt van een nieuwe verflaag voorzien.
Bij zowel nieuwbouw als bestaande bouw is het zo nu en dan nodig het houtwerk te schilderen. Kozijnen van deuren en ramen. Ook de deuren zelf. Voor een goede levensduur van het buitenschilderwerk is het zelfs noodzakelijk dat het schilderwerk en ook het kitwerk aan de binnenkant in goede conditie zijn. Anders kan er alsnog vocht van binnenuit in het hout trekken met alle gevolgen van dien.
De Binnenschilder verzorgt vraag uw schilderwerk. We hebben ook voor details, letten op het kitwerk en constructieve details. Daardoor is de levensduur van het schilderwerk gewaarborgd.

Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte aan. De Binnenschilder levert kwaliteit voor een scherpe prijs.